Reactie plaatsen

Reacties

Ilse
een jaar geleden

Wow! Als allereerst mijn oprechte complimenten voor het gegeven dat je zo'n diepgaand en transparant boek geschreven hebt over de reis die je in je leven hebt afgelegd. Je woorden komen diep binnen en er is zoveel herkenning. Eindelijk iemand die zo weet te inspireren en zoveel voor een ander kan betekenen. Dank je wel voor je openheid en transparantie. Veel geluk en succes toegewenst bij alles wat je nog voor een ander gaat betekenen en liefde voor je weg die je nog tegenmoet gaat komen. Liefs Ilse X

Ron
een jaar geleden

Als bewustzijnscoach kende ik je verhaal in grote lijnen, maar niet in detail. Op het moment dat ik in je boek begon kon ik het niet wegleggen. Wat een verhaal, wat heb je meegemaakt, en wat een reis was het. Je hebt een geweldige groei gemaakt. Verder is je boek heel toegankelijk, leest lekker weg, en is zeker een handvat voor anderen die in eenzelfde situatie zaten of zitten. Daarnaast is het ook nuttig voor de directe betrokkenen, om meer inzicht te krijgen in de soms onzichtbare beperkingen. Ik ben je dankbaar dat ik een deel van je proces heb mogen meelopen, en enorm trots op je, want je komt van ver. En je kunt nog verder gaan dan waar je nu staat. Powervrouw!

Mellen
een jaar geleden

Nadya heeft een boek geschreven dat simpelweg niet weg te leggen is. Ze omschrijft het leven met een bipolaire stoornis met zoveel detail, inzicht en kennis dat ieder die dit leest er wel wat uit zou kunnen halen. Beperkingen zijn niet altijd zichtbaar. Het onzichtbare maakt het juist moeilijker voor velen om een weg te vinden in onze maatschappij. Nadya laat zich ondanks haar beperkingen niet uit de weg slaan en dit boek dient als haar getuigenis. Dank je wel voor dit mooie boek.

Jurseey
een jaar geleden

Het boek is leerzaam en makkelijk weg te lezen ondanks dat het heftige onderwerpen zijn. Bewonderingswaardig dat je van je kwetsbaarheid je kracht hebt weten te maken. Je bent een inspiratie voor anderen. Bedankt voor je openheid.